Julklappstips till mamma

Om du är trött på att ge din mamma kokböcker, köksredskap och foton på barnbarnen i julklapp kan det vara dags att ge henne något utöver det vanliga. Här på juklapparpanatet.se hittar du massor av saker som du kan ge din mamma i julklapp om du vill överraska henne med något oväntat, vi ska ge dig några exempel.

Akupunkturtofflor

Det kanske inte låter så roligt att ge mamma ett par akupunkturtofflor i julklapp men om hon har lite ont i kroppen och tycker att kroppen känns trött och sliten kommer hon att älska dem. Akupunkturtofflorna består av 82 stycken akupunkturknappar som ger massage och terapi åt hela kroppen.

SPA-behandling för två

Varför inte ge mamma något som ni kan uppleva tillsammans? En SPA-behandling för två är två julklappar är inte så dumt om du är en kvinna som själv gillar SPA-behandlingar. Inte nog med att din mamma då får en avkopplande stund med professionell massage och ansiktsbehandling, hon får dessutom få en timmes kvalitetstid med sin dotter. Efter allt julstök kommer hon med all säkerhet att uppskatta denna julklapp som ger henne kraft och ny energi inför det nya året.

Roliga kakburkar

Äldre mammor brukar älska de tillfällen då hon får besök av barnbarnen och barnbarnen älskar att besöka mormor/farmor för då får man saft och kakor, eller hur? Med en häftig Starwars R2-D2 kakburk eller en rolig Sesame Street Cookie Monster kakburk kan din mamma göra dessa roliga stunder ännu roligare.