Coolstuff

Redan 1999 etablerade Coolstuff sin e-butik och har sedan dess växt till att bli en av Sveriges största prylbutiker på nätet. Vi ska därför titta närmare på hur bra Coolstuffs nätbutik egentligen är när det gäller användarvänlighet, utbud, priser och köpvillkor.
Webbadress: www.coolstuff.se

Användarvänlighet

Det är mycket enkelt att hitta det du söker på Coolstuff och här finns även en massa bra presenttips för dig som har idétorka. Om du söker efter en viss sorts produkt finns det flera produktkategorier att leta under, som till exempel Teknik, Lek & Spel och Hobby & Fritid. Under varje kategori kan du avgränsa utbudet ytterligare.

Om du inte alls vet vad för typ av julklapp du är ute efter finns det en kategori som heter Presenter. Under denna kategori finner du samma produkter som under de vanliga kategorierna men här är de sorterade på annat vis. Här hittar du present- och julklappstips som är baserade på ålder och vem du ska ge julklappen till. Om du ska köpa en julklapp till din mamma kan du antingen söka på ålder eller under kategorin Present till mamma och om du ska köpa en julklapp till din flickvän kan du söka under Present till flickvän eller kanske under kategorin Alla hjärtans dag. Annars kan du alltid titta på vilka presenter som är populärast hos Coolstuff.

Utbud

Sortimentet är riktigt brett så det är det inga problem att hitta bra julklappar hos Coolstuff. Här finns hemelektronik, datortillbehör, tillbehör till Smartphones och surfplattor, roliga prylar, spel, romantiska julklappar och mycket, mycket mer. Om du köper dina julklappar hos Coolstuff har du dessutom en god möjlighet att hitta julklappar som ingen annan kommer att ge bort eftersom Coolstuff har ett stort utbud av annorlunda och relativt unika produkter.

Pris och köpvillkor

Det är billigt hos Coolstuff. Priserna står sig väl i konkurrensen med andra e-butiker och det är mycket billigare än i den vanliga butiken.

När du beställer dina julklappar hos Coolstuff kan du betala med bankkort, med direktbetalning, på faktura eller så kan du dela upp betalningen. Varorna levereras nästa dag om du gör din beställning innan 15.00. Coolstuff ger dessutom sina kunder 90-dagars öppet köp, vilket är riktigt bra.

Slutsats

Vi kan inte göra annat än att varmt rekommendera Coolstuff. Coolstuff erbjuder bra produkter till ett riktigt lågt pris, leveranserna är snabba, utbudet stort och varierat, sajten är lättnavigerad och du får alltid 90-dagars öppet köp. Coolstuffs nätbutik är extra bra för dig som är på jakt efter julklappar som skiljer sig från mängden.