Upplevelse i julklapp

Om du har idétorka när det är dags att köpa julklappar igen och du tycker att en eller flera av de som ska få julklappar av dig redan har allt är det inte en så dum idé att köpa en upplevelse i julklapp. Även om del har nästan allt man kan tänka sig är det ingen större risk för att de har upplevt allt, och även om de skulle ha gjort det finns det säkert många upplevelser de skulle vilja uppleva igen.

Om du vill ge bort en upplevelse i julklapp finns det hundratals, om inte tusentals, upplevelsepresenter att välja på. Därför lär du garanterat hitta en upplevelse som kan passa bra att ge bort i julklapp. Här på julklapparpanatet.se ska du nu få tips på några av de mest populära upplevelsepresenterna.

Mat & dryck julklappar

Om den du ska ge bort en julklapp till är en riktig gourmet som älskar mat och dryck kan du alltid ge bort en champagneprovning, vinprovning, ölprovning eller en whiskeyprovning. Då får mottagaren inte bara provsmaka förstklassig dryck utan även lära sig en massa om den. Annars finns det matlagningskurser och fina middagspresenter för två.

Sport & action

Bungyjump, en sportbilstur i en Lamborghini, fallskärmshoppning, en golfweekend, wallclimbing, bergsbestigning i Himalaya, en grym tur i en RIB-båt, spaka ett flygplan själv, speedway… Ja, listan över sport- och actionupplevelser kan göras lång, så om du känner någon som gillar sport, action och äventyr är det enkelt att hitta en upplevelse som passar bra som julklapp.