Roliga prylar

Roliga Prylar började som en blogg där man kunde läsa om nya annorlunda prylar men sajten utvecklades snabbt till en riktigt bra webbshop. Idag är Roliga Prylar en av nätets mest inspirerande presentbutiker och en suverän sajt för dig som vill köpa julklappar på nätet.
Webbadress: www.roligaprylar.se

Användarvänlighet

Det är inga problem att navigera sig fram i Roliga Prylars Webbshop. Här finns tydliga menyer med olika produktkategorier som till exempel Böcker & Film, Party & Fest, Samlarprylar och Hemelektronik. Om du vet på ett ungefär vad för sorts julklappar du ska köpa är det bara att söka under dessa kategorier annars kan du alltid klicka på kategorin Presenter.  Där hittar du en mängd presenttips som Present till flickvän, Present till mamma och 30-årspresent. Här finns även en suverän sökfunktion där du markerar hur mycket presenten får kosta, hur gammal mottagaren är och om mottagaren är en man eller kvinna.

Utbud

Roliga Prylar har ett stort utbud av annorlunda presenter och roliga prylar. Här finns Star Wars- och Nintendoprylar, böcker, film, spel, annorlunda hemelektronik, maskeradkläder, partyprylar, klassiska och udda leksaker och mycket, mycket annat.  Här hittar du julklappar som du skulle ha svårt att hitta någon annanstans och det finns något för alla åldrar.

Pris och köpvillkor

Det är billigt att handla hos Roliga Prylar och du betalar inte några överpriser här inte. Även i jämförelse med andra webbshoppar och presentbutiker på nätet ligger Roliga Prylar riktigt bra till.

Om du lägger din beställning innan klockan 12.00 behandlas din order redan samma dag och levereras inom 2 – 3 arbetsdagar. Roliga prylar har 14 dagars öppet köp, minst 6 månaders garanti och har låga fraktkostnader.

Slutsats

Roliga Prylar är en utmärkt presentbutik som har ett stort sortiment av roliga och annorlunda prylar till ett mycket lågt pris. Deras webbshop är lättnavigerad och har en riktigt bra sökfunktion för julklappar och presenter. Leverandstiden är helt okej även om den inte är nätets snabbaste. Om du ska köpa julklappar på nätet bör du utan tvekan titta lite närmare på Roliga Prylars nätbutik.